08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gümüşpala İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Gümüşpala İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Elmadağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gümüşpala İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşpala İlköğretim Okulu Hakkında

Gümüşpala İlköğretim Okulu, Elmadağ Gümüşpala Mahallesinde 1991 yılında eğitim öğretime açıldı Okul ve mahalle adını Türk asker ve siyaset adamı Râgıp Gümüşpala'nın soyadından alırlar
Râgıp Gümüşpala
Türk asker ve siyaset adamıdır Adalet Partisi'nin ilk genel başkanı olan Gümüşpala, 1897'de Edirne'de doğdu Kuleli Askeri Lisesi'nde öğrenciyken I Dünya Harbine katıldı Galiçya ve Filistin'de çarpıştı 1920'de yurda döndü ve İstiklâl Savaşı'na katıldı Kütahya, Eskişehir, Sakarya ve Büyük Taarruz'da görev aldı Büyük Zafer'den sonra öğrenimini tamamlayarak ordunun çeşitli kademelerinde görevler aldı 1960'da Genel Kurmay Başkanlığı'na getirildi Emeklilik sonrası 1961'de Adalet Partisi genel başkanı oldu 1964'de İstanbul'da vefat etti
Gümüşpala İlköğretim Okulu Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gümüşpala İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gümüşpala İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gümüşpala İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gümüşpala İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GÜMÜŞPALA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: GUMUŞPALA M ARIF ÇALIŞ C SUAT BURSALI S NO:1
Telefon Numarası: 3128634818
Faks Numarası: 3128634818
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: Gümüşpala İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|