Konu
:
Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray
Yalnız Mesajı Göster
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu İletişim
Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Bağlıkaya Kasabası'nda bulunan, Bağlıkaya İlköğretim Okulu'nun ihtiyacı yeterince karşılayamaması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilgili kararı ve Aksaray Valiliği'nin onayı ile 24 Mayıs 2001 tarihinde yaptırılmıştır
Okulumuz adını; vatani görevini ifa ederken 15 Mayıs 1993 tarihinde Van İli Çatak İlçesi kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan jandarma eri Muammer Karacaer'in babası Hasan Karacaer'in Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verdiği dilekçesinde; oğlunun adının ilimiz Bağlıkaya Kasabasında bulunan Bağlıkaya İlköğretim Okulu'na verilmesini talep etmiş
Bu nedenle Milli Eğitim Komisyonu'nun 19/04/2001 tarih ve 2001/2 nolu alınan kararla ve Valilik Makamının 27/04/2001 tarih ve 715/966-7690 sayılı onayı ile yeni yapılan okulumuzun isminin ''BAĞLIKAYA ŞEHİT MUAMMER KARACAER İLKÖĞRETİM OKULU'' olarak değiştirilmesi uygun görülmüştür
Şehit Muammer Karacaer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 382 231 72 66
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
http://baglikayasmkio
meb
k12
tr/
Okulun E-Posta Adresi:
868372@meb