Konu
:
Pepeçura (Trabzon)
Yalnız Mesajı Göster
Pepeçura (Trabzon)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pepeçura (Trabzon)
1 kg siyah üzüm
6 su bardağı su
1,5 çay bardağı tozşeker
Yarım çay bardağı nişasta
Yarım çay bardağı un
Yapılışı:
Siyah üzümleri su ve şekerle birlikte bir tencerede iyice kaynatın
Ilındıktan sonra tel süzgeçten geçirin (5 su bardağı üzüm suyu elde edin)
4 su bardağı üzüm flsuyunu bir tencereye alın
Artan üzüm suyu ile un ve nişastayı karıştırın
Karışımı tenceredeki üzüm suyuna ekleyin
Karıştırarak pişirin
10 dakika kaynadıktan sonra, küçük kaselere veya kuplara paylaştırın
Soğuduktan sonra servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul