Konu
:
Mıhlama (Trabzon)
Yalnız Mesajı Göster
Mıhlama (Trabzon)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mıhlama (Trabzon)
Malzemeler:
1 su bardagi misir unu
100 gr
Trabzon tereyagi
150 gr
Trabzon Imansiz peynir
1 su bardagi sicak su
Yapılışı:
Tereyagini tencereye koyun
Yag eridikten sonra misir ununu dökerek, tereyagi ile kavurun
Un pembelestiginde, kaynamis sicak suyu ilave ederek suyla bir miktar pismesini saglayin
Katilasmaya baslayinca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pismesini, hafif hafif tahta kasikla malzemenin birbirine karismasini saglayin
Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin
Pistikten sonra servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul