Konu
:
Fasulye Kavurması (Trabzon)
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Kavurması (Trabzon)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Kavurması (Trabzon)
Malzemeler:
Taze fasulye
Sarımsak
Soğan
Tereyağı
Maydanoz
Tuz
Yapılışı:
Fasulyenin kılçıklarını temizleyerek bol suda yıkanır
Ortadan ikiye bölerek haşlanır süzdükten sonra soğumak üzere bir kenara ayrılır ve suyu sıkılır
kuru soğanı temizleyip, ince ince kıyılır
Bir tencerede tereyağı eritilir
Soğan ve taze fasulyeyi ilave ederek kavrulur
Kavrulan fasulyenin içerisine ince kıyılmış sarımsak, maydanoz ilave edilerek tuzla birlikte 1-2 dakika daha kavrulur
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul