Yalnız Mesajı Göster

İlginç Resim Ve Hikayeler

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlginç Resim Ve Hikayeler

Beyni Gözüken Balık

Her ceviz ağacı ömründe bir saat resim çeker O çektiği anda resmini çekecek kimse veya manzara yoksa boş olup poz yanmış gibi olur Bunu Allahu Teâlâ kendi kudret eliyle ceviz ağacına çektiriyor

bana babam söylemişti sizle de paylaşmak istedim

Ceviz ağaçlarının belli bir zamanı vardır O zamana içinde ceviz ağacı yanından geçen hayvanların ve çeşitli nesnelerin adeta fotoğrafını çeker Bu resimler ağacın içinde muhafaza edilir Ağaç biçildiği zaman tahtalar üzerinde o resimleri görebilirsiniz Ancak ben çam ağacının ne içinde ne dışında böyle bir şeye daha önce rastlamamıştım Üstelik bunlar bir resim şeklinde değil Ağaç gövdesinin dışında ur şeklindeydi Üzeri kalın kabuklarla kaplıydı O uru hızarla kesip ayırdım Ortaya bu şekil çıktı Benim müdahalem sadece kalemle ağız burun ve göz yapmak oldu Onun dışında ağaçta görünenler tamamen kendinden” dedi

İntihar girişimi uzun sürünce dayanamadı ve

Çin'de inanılmaz olay Çin'de saatler süren intihar eylemine kızan 66 yaşındaki Lian Jiansheng intihar etmek isteyen ve trafiği 5 saat kilitleyen 44 yaşındaki Chen Fuchao'i iterek köprüden attıktan sonra ‘asker selamı' verdi

Fuchoa köprüden düşerken oldukça sevinçli olduğu gözlenen Lian Jiansheng zafer kazanmış kahraman edasıyla ‘asker selamı' verdi

Polis yaklaşık 10 metre yükseklikten itfaiye minderine düşen Fuchoa'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastanede tedavi altında tutulduğunu gözaltına alınan Jiansheng'ın sorgulandığını açıkladı
alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla