Yalnız Mesajı Göster

Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)

Eski 08-13-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)

Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri "Hadi cin çağıralım" demiş Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: "İçinizde bana inanmayan biri var Yarın saat 4'te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!" Kızlar feci tırsmışlar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış

Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile Öğlene doğru telefon çalmış Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, "Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam Dertleşelim biraz" demiş Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, "Hemen gel, ben de seni çok özledim" demiş

Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış Kız, "Teyzeciğim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım" demiş Teyzesi de "O zaman tavla oynayalım Ne zamandır seninle oynamadık Kafam dağılır biraz" demiş Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, "Meğer benim teyzem cinmiş" deyip gülümsemiş

Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış O içerdeyken telefon çalmış Arayan kızın babasıymış Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: "Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun"

Sanırım 3 sene önceydi ve ben o gece kardeşimle birlikte uyuyordum annemde yan çekyatta yenı doğan kardeşimle uyuyordu gece yarısına doğru uyandım ama istemdışı ve karşımda bir hırsız duruyordu ama sizin bıldiginiz hırsız degildi bu elimde tabancayla çok pis gülüyordu bende hemen anneme doğru baktım annem uyanıktı ve kolundaki bileziklerle oynnuyordu bır yandanda kardeşimi sallıyordu ne olduysa o anda oldu ben birden yataga yapıstım ve boğuluyordum gözlerim açıktı ve altınları görüyordum ondan sonra ezan sesiyle derin bir soluk aldım ve kardeşimi uyandırdım kardeşime şöyle dedim'demin olanları gördünmü'oda yooo görmedim diye bana karşılık verdi ben yatağa tekrar yattığıımda pencereye baktığımda aynı surat bana gülümsüyordu

Size birşey öneriyorumEğer içinizde bir endişe varsa Bismirrahirahmanirahim deyinÇünkü bir

Bismirrahirahmanirahim demek sizi binlerce şeyden korurÖrneğin:

O gün hava bulutluyduElektrikler kesilmişti ouldaÖğretmenimiz sevk almıştıDersimiz boştu

Bahçeye çıktıkŞimşekler çaktıYağmur yağdıBahçe su dolduHatta bazıları yüzdü bile

Öğleci idikSaat 4Şimdinin 5'i oluyorDolunay gözüküyorduŞimşekler ardarda çaktıEn yakın arkadaşım beni burada yalnız bırakmıştıŞimşekler çok uzunduTanrım diğer sınıflar geziye gitmiştiBi tek bizim sınıf vardı

KorkuyordumÜşüyordumAçtımİçeri girilmiyordu soğuktanToz toprak vardı her yanda

yere uzandım

Aniden belimin yanından bi şey geçtiönce anlamadım sonra anladım ki şimşekOkulun kapısına doğru gelmeye çalıştımMerdivendeyken Bismirrahirahmanirahim dedimkapıyı kapıya ayak atar atmaz bir patlama oldukulağımı kapattımbu ses korkunçtuzıplayıphatta uçup kapıdan sınıfın birine girdimSınıfın penceresinden kaçtımkoştumtamda otobüs gelmişti otobüse binmiştimüstüm sırılsıklamkalbim patlayacak gibi çarpıyorduAz kalsın otobüs devrilecekti Bismirrahirahmanirahim dedimbariyerlerden geri döndüTanrım eve varmıştımYemeği bitirdimhemde ir koca kazan dolusu dolmayı

annem yanına turşu biber filan koymuştuyanındada kola vardıkazanı bitirdim

Gidip uyudumcanım yatağım seni ne kadar özlemişim

Ertesi gün kahvaltı yaparken haberlerde birinin ölü 2 kişinin yaralı olduğunu izledim

Ölen kişi ise arkadaşımmışbeni terkedip okulun nöbetçiler için yaptırdığı klübedeymişklübe statik elektrik çektiği için şimşek çarpmış

diğer 2 arkadaşım ise komadaöğretmenimize dava filan açacaklarmış diyorlar

her zaman Bismirrahirahmanirahim deyin

Sizi binlerce şeyden korur!

Bize ait olan evimiz büyük ve dedelerimizden kalmış eski bir evdi Atında yatır olduğundan bahsederlerdi ben küçükken fakat pek kulak asmamıştım Birgün ablam arkadasında kalmıştı ve bende internete rahatça girebilmenin tadını çıkarıyordum Biraz fazla takılmış olmalıyım ki internete, saat epey geç olmuştu ve bizimkiler de yatmıştı Bilgisayarı kapatıp ışığı söndürdm ve hemen yattım (ertesi gün pazartesiydi ve 6da kalkıp okula gidecektim) Eski, yenisi alınması gereken ranzanın üst katına çıktım ve gözlerimi kapatmadan bi süre bi bölgeye odaklanmıştım çünkü karşımdaki masada duran bilgisayarın arkasından ve çevresinden siyah bir toz bulutu yükseliyordu Telaşa vermedim ortalığı ve gözlerimi kapatmaya, uyumaya calıştım Fakat duramadım ve bikaç saniye sonra gözlerimi tekrar açtığımda onun buluttan daha somut bişey olduğunun farkına vardm ve gittikçe terliyordm Arkamı döndm ve gözlerimi kapattım(karşımda duvar vardı) Kendimi hiçbişeyin olmadığına inandırmaya çalışırken tekrar gözlerimi açtım vebu şeyin burnumun dibine kadar gelmiş olduğunu görünce üzerimdeki örtüyü başımdan aşağıya örttüm ve uyuyakaldm Bikaç saat sonra kendi kendime uyandığımda kafamı olanca hızıyla yastığa ve etrafa vuruyordm(zaten vurduğum için uyanmıştım) Kendimde değildim ve bilinçsizce bişeyler sayıkladığımı duyuyordmUyandıktan sonra bikaç saniye daha kafamı yastığa vurmaya devam ediyordm ve engel olamıyordm Bu geçtikten sonra saatlerce bilinçsizce ve kendime engel olamadan sayıkladım, bi ara anneme seslendiğimi duydum, sürekli bağırmaya devam ediyordm Sanki bişey beni boğuyor, sıkıyor ve üstüme geliyordu Uyanık olduğum halde bilinçsiz davranışlar yapıyordm, midem bulanıyor olduğum yerde dönüyor, yatağımdan çıkmak isteyip başaramıyordm çünkü bişey beni yerimde tutuyordu1-2 saat sonra biraz sakinlesdim ve saat 6 olacakki annem uyandırmaya gelip kapıyı açtığında ona boş gözlerle bakıp ona sakin bi sesle sesleniyordm Annemde anlayamamıştı ve bana ne olduğunu soruyordu bense ağlamaklı sesle hala ona sesleniyordum Yanıma geldiğinde birden yataktan fırladım ve tuvalete doğru koşup kusmaya başladım o kadar acı çektm ki sanki organlarım birden çıkacaktı içimden Bu olaydan sonra hiçbi rahatsızlığımın olmamasına rağmen 1 hafta yataktan çıkamadım, hiçbişey yiyemedm ve sürekli kusmaya devam etim 1 hafta boyunca yaklaşık 5 kilo verdm ve suyu dahi içemedim serumla beslendim, ne olduğunu ve neden olduğunu ise çözememiştim O günden sonra odada tek kalıp yatağa her çkışımda ya çıkarken bişey ayağımdan tutuor (çekince bırakıyor) yada bişeyle ranzayı sallıyordu Şu an o evden taşıdk fakat kimi neyin beklediği hiç bilinmez(1 haftada 5 kilo ha,geliyim o zaman sizin eve )

Yıl 1994 temmuz ayı cumartesi akşamı Ben ve kardeşim o akşam yemek yiyorduk ve aniden zil çaldı, kapıyı annem açtıKapıda olan kişiler arkadaşlarımdı ve bizi aşağıya çağırıyorlardı saat 1000'na geliyordu sofradan kalkar kalkmaz aşağıya indik arkadaşlarımızla her gece korkunç hikayeler anlatırdık, (Gece dedim çünkü sabahlara kadar oturur hikayeler anlatır oyun oynardık) her kafadan bir hikaye çıkardı ortaya ama birbirimizi korkutmak için yarış yapardıkO akşam herkez hikayesini anlattıktan sonra oyun oynamaya karar verdik, o zamanlar 11 yaşındaydım ve saklanbaç oynamayı çok seviyordum Ebe saymaya başladığında herkes yerini almıştı ve bende, tabiki ben o anki olacak olaylardan haberdar değildim, kim bilirdiki şeytanı karşımda göreceğimi neyse konuya geçelim ben yerimde ebenin saymayı bitirmesini bekliyordum ebenin saydığı binanın yan tarafındaydım ebebin sayması bitmediği için sıkıntıya girmiştim o, an arkamı dönmemle dona kalmam bir olmuştu şimdi şeytanla karşıkarşıyaydım o herkesin bildiği gördüğü bir tipten değildi (tabii ki görenler için) 2 metre boyu,yumruğum kadar iri ve kıpkırmızı gözleri çatal biçiminde uzun asası 2 adet iri buynuzları ve üstünde siyah birşeyi vardı ama ayakları yoktu evet yanlış okumadınız ayakları yoktu adeta uçuyordu o, anda vücudum çözülü vermişti hemen bahçenin ortasındaki kuyunun arkasına saklanmıştım ebe ağladığımı duyunca hemen arkadaşlara haber verdi bu şeytanı yakın arkadaşımda görmüş ve oda çok korkmuştu (ismini vermeyeceğim) Ve bu olaylardan sonra her pisliğin yanında cinlerin olduğuna şaitlik ettim Ertesi sabah şeytanı gördüğüm yere geldik orada bulunan ev bomboştu evin içinde bir el vardı ve sanki el bizi seyrdiyordu önce inanmadık sonrada banyoda gördük ev zemin kattaydı banyonun penceresinden içeri yumurta kartonu attık ve karton geri geldi ve bu olay bi kaç defa gerçekleşti ne zaman oraya gitsek üst kattakilerin kızını yerde baygın buluyorduk ve bu olaydan sonra bişey farkettimki ne zaman korkunç hikayeler anlatsak ozaman kötü şeyler oluyordu ama anlatmayıda seviyorduk Bu yüzden siz siz olun sakın korkunç şeylerden bahsetmeyin eğer cinlerden bahsedecekseniz kötü varlıklar diye konuşun, bunu sakın unutmayın

devamını göremiyorsun şimdilik

Alıntı Yaparak Cevapla