Yalnız Mesajı Göster

Mayalar Kimdi? Neden Ortadan Kayboldular

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mayalar Kimdi? Neden Ortadan Kayboldular

İnternette mayalarla ilgili bir çok haber okumuşsunuzdur üstlerinde bir çok varsayım vardır ama bu anlatacaklarım sadece benim görüşümdür
Bana göre mayalar cinlerdir nasıl mı? HZsüleyman mecid-i aksayı yaptırırken ki yapımı rivayetlere göre 1000 yıl sürmüş bunu cinlere yaptırıyor her zaman karsılarında bastonuna dayalı olarak duruyor cinler sabah akşam demeden çalışıyorlar zaten bu aradada hzsüleyman ölüyor ancak bastonuna dayalı olarak ayakta kalıyor ta ki bastonunun altını tahtakuruları vs kemirene kadar ve HZ süleyman yere yığılıyor bunu gören cinler hzsüleymanın ölümüne seviniyorlar ve o anda allah tarafından gözlerinin önüne perde iniyor şimdi mayaların yaptığı devasa yapılara o günün şartlarına dünyanın hemen hemen her yerinde bi eserlerinin olmasına bakarsak ve ortadan kayboldukları zamana bakarsak hz süleymanın ölümüne denk geliyor ki bu olaydan sonrada maya lar denilen milletten hiç bir haber alınamıyor şimdi size soruyorum
Sizce mayalar cinler olabilir mi?
bu resimlerde mayaların yaptığı devasa yapılar sizce o zamanda bunların yapılması normal mi?

Alıntı Yaparak Cevapla