Yalnız Mesajı Göster

Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]

Eski 08-13-2012   #15
Prof. Dr. Sinsi

Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]

bi gün annemlerler oturuyodubende odamda kitap okuyordumbirden telefonum çaldı ben arkadaşımdır diye numaraya bakmadan açtımtelefondaki ses birden bana "şu anda güvende olduğundan emin misin?" dediben tırstım ama bozuntuya vermeden ona hemen sen kimsin,beni neden aradın gibi sorular sıraladımama bi anda telefon kapandıbende hem sinir hem de telefonon ve odada tek kalmamın korkusuyla tıstımya 1 ya 2 dk geçti geçmedi bi daha çaldıben bu sefer numaraya baktım numara gizliydiaçtım yine aynı ses bu sefer bana "annenler evde miyada yaşıyorlar mı?" dediben hemen telefonu kapatıp annemlerin oturduğu odaya koştumgördüğüm olay kaşısında her tarafıma felç indiannem,babam,ananemler ve amcamların kafaları kesilmiş ve etrafa yayılmışkesilmiş değilde sanki vahşi biri tarafından kafaları koparılmıştıdaha bu şoku atlatamadan telefonum bir kz daha çaldıarayan yine gizliydiben bu sefer açmadım ama sanki görünmez biri telefonu açtıtelefondaki ses bana "sana şu anda güvende olduğundan emin misin dedimama sen bana cevap vermeden kapattınyanlış yaptınbedelini ödemeye hazırlan"ben artık ne konuşuyor nede kıpır daya biliyordumgerisini hatırlayamıyorumuyandığımda doktor vardı ve aynı telefondaki sese benziyorduçevreme baktığımda annemler sapasağlam yanımdaydıdoktor annemlere bişi söleyip kulağıma "ben sana şu anda güvende misin dmiştimbana sakın karşı çıkma"dedihemen aklıma geldi doktorun ayaklarına baktığımda ayakları terstiannemlere anlatamadımarkadaşıma anlattığımda ise çok şaşırtıcı bir cevapla karşılaştım "aynısı banada oldu"

Alıntı Yaparak Cevapla