Konu
:
Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]
Yalnız Mesajı Göster
08-13-2012
#
18
Prof. Dr. Sinsi
bu anlattığım hikayeyi ben yaşadım arkadaşlar lütfen bana inanın bir gün teyzemlere gidiyorduk saat gece yarısıydı teyzemlerin evide baya kuytu sokaklarda sonra ilerlerken annemler kayboldu ben çok korktum sonra garip garip sesler duymaya basladım yere bakarak ve korkudan titreye titreye yürüyordum sonra karsıma bi baktımki annem ama farklı bir sekilde ayakları ters dönmüs ve gözleri kırmızıydı sonra ben arkamı döndüm ve kosa kosa ilerlemeye basladım sonra bacağım takıldı ve yere düstüm arkadan bisey beni çekiyordu ilerleyemiyordum sanki çığlık atıordum ama beni duyan yokdu daha dorusu hiç kimse yokdu sokakda sadece ben ve o yaratık sanki acayip korktum sonra bi yolunu bulup ayağı kalktım ve kaçmaya basladım sonra karsımda teyzemi gördüm ona sarıldım ve eve çıktık sonra eve çıkdığımızda annem evdeydi ben şaşkınlıkla anneme bakıordum herseyi anlattım ama inanmadılar sonra annem beni doktora götürdü ve hersey ortaya çıktı yani ben kafamı öle seylere takmıstım ve bunun etkisiylede halisinasyon görmüsüm
BU GERÇEKTİİRRRRRR !!!!!!!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul