Yalnız Mesajı Göster

Kopma Garantisi Benden...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kopma Garantisi Benden...

8-9 yaşlarında bir çocuk var bu çocuğun en sevdiği şey yatak odasındaki dolaba girip oyuncak beyaz ayısı ile oynamak yanlız bu duruma annesi çok kızıyormuş çünkü kocası yokken annesi sevgilisini eve getiriyormuş yine birgün annesi sevgilisi ile iş üzerindeyken çocuk dolapta beyaz ayısı ile oynuyormuş bu arada kadının kocası eve gelmiş kapı çalınmış kandın panik ile adamı dolaba sokmuş bu sefer kandın kocası ile sevişmeye başlamış içeride çocuk ve adam karşı karşıya oturuyorlar bir süre sonra

amca
efendim
benim bi beyaz ayım var
eeeee???
sen onu alacaksın
çocuğum ben kocaman adamım ne yapayım ayıyı ?
yok yok amca sen bu ayıyı alıcaksın
almıyacağımmmm
almazsan babama söylerimmm
peki peki sus ne kadar ??
50 dolar
hadi be ben 50 dolar vermem oo ayıya
eee sen bilirsin amca bende çıkar babama söylerim
iyi iyi ver bakalım 50 dolara ayıyı

BİRSÜRE SONRAA

amca ??
ne varrr
ayımı bana geri verrr
ee çocuğum ayıyı bana sattın yaaaa
ayıyı bana vermezsen babama çıkar söylerimmmm
iyi all ayını geriii

BİRSÜRE SONRAA

amcaaaa satılık ayım varrr
ne ayısı bee manyak
100 dolar alıyormusun amca
ver ulen verrrr

bu böyle sürüp gitmiş çocuk haliyle adamın son parasına kadar almışşş ertesi günde kendisine bisiklet almışş çocuk ve eve dönmüş annesi sormuş bunu nereden aldınn ??
çocukta yerde para buldum oo parayla bisikleti aldım anne demişş
annesi hiç olurmu öyle şey haram paradır oo çabuk bisikleti aldığın yere götürüyorsun geri veriyorsun ve oo parayıda kiliseye götürüp bağışta bulunup günah çıkarıyorsun çocuk burun kıvıra kıvıra bisikleti götürmüş parayı almışşş kiliseye hem bağışta bulunmak hemde günah çıkarmak için kiliseye gelip kabine girmiş rahib'e sormuş anlat evladım bana neden günah çıkarmak istiyorsun diyee çocuk başlamış

amca benim oyuncak beyaz bi ayım var diye
Rahipte genemi sen ulen git başımdan almıyorum ayınııı

Alıntı Yaparak Cevapla