Konu
:
Yusuf Güney - Heder Oldum Aşkına Bookmark And Share
Yalnız Mesajı Göster
08-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İllede uğruna ölmem mi gerek?Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürekÇekip sebepsiz gidişlerinPişman olupta dönüp özürlerinSenin bu tavrı hallerin miBende ne fikir kaldı ne de cümleYa sen bitir ya ben BitireyimYa sen cek git ya ben mi gideyim?Aşk dediğin bir yerde bitiyor,Bitince acıtıyor
Yine coştu gönül akıyor
Sensizliğin yakıyor
Sönmeden küllenmeden bir karar ver artık Ya kal yada git !İllede uğruna ölmem mi gerek?Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürekHala her günüm gecemde seni arıyorum
Hala aynı heyecan aşkla sana koşuyorum
Varsa aşkına evrim işte o benim !İllede uğruna ölmem mi gerek?Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürekÇekip sebepsiz gidişlerinPişman olupta dönüp özürlerinSenin bu tavrı hallerin miBende ne fikir kaldı ne de cümleYa sen bitir ya ben BitireyimYa sen cek git ya ben mi gideyim?Aşk dediğin bir yerde bitiyor,Bitince acıtıyor
Yine coştu gönül akıyor
Sensizliğin yakıyor
Sönmeden küllenmeden bir karar ver artık Ya kal yada git !İllede uğruna ölmem mi gerek?Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürekHala her günüm gecemde seni arıyorum
Hala aynı heyecan aşkla sana koşuyorum
Varsa aşkına evrim işte o benim !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul