Konu
:
Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?
Yalnız Mesajı Göster
Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?
Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?
8 bardak süt
2 bardak şeker
4 kaşık nişasta
5 adet yumurta
2 adet muz
Sütü, şekeri, yumurtayı karıştırıp çırpın
Muzu da doğrayıp katın
Ateşe koyun ve karıştıra karıştıra kaynatın
Nişastayı soğuk suda eritin
Kaynayan süte karıştıra karıştıra katın
Bir taşım kaynaymca söndürün
Kâselere dökün
Soğutup üstünü süsleyerek servis yapın
Not: Hafif olmasını istiyorsanız şekerini 1 bardak koyabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul