Yalnız Mesajı Göster

Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?



Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?

8 bardak süt
2 bardak şeker
4 kaşık nişasta
5 adet yumurta
2 adet muz

Sütü, şekeri, yumurtayı karıştırıp çırpın Muzu da doğrayıp katın Ateşe koyun ve karıştıra karıştıra kaynatın Nişastayı soğuk suda eritin Kaynayan süte karıştıra karıştıra katın Bir taşım kaynaymca söndürün Kâselere dökün Soğutup üstünü süsleyerek servis yapın

Not: Hafif olmasını istiyorsanız şekerini 1 bardak koyabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla