Yalnız Mesajı Göster

Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri



Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri





Malzemeler :
1 lt süt
2 yumurta
1 su b tozşeker
2 çorba k kakao
3,5 çorba k un
50 gr çikolata
3 çorba k sıvıyağ
3 mandalina
yarım kakaolu pasta keki

Süslemek için:

1 poşet tozşanti
1 çay b süt
çikolata şekerlemesi
çikolatalı rulo gofret

Hazırlanışı :
Tencerenin içine soğuk sütü alın üzerine yumurta sarılarını ekleyinkakaoyu,tozşekeri,unu da ekleyin karıştırarak ocağın üstünde pişirin Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın 3 çorba k sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın

Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun Üzerine madalina dilimleri ekleyin Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla