Konu
:
Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri
Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri
Malzemeler :
1 lt
süt
2 yumurta
1 su b
tozşeker
2 çorba k
kakao
3,5 çorba k
un
50 gr çikolata
3 çorba k
sıvıyağ
3 mandalina
yarım kakaolu pasta keki
Süslemek için:
1 poşet tozşanti
1 çay b
süt
çikolata şekerlemesi
çikolatalı rulo gofret
Hazırlanışı :
Tencerenin içine soğuk sütü alın
üzerine yumurta sarılarını ekleyin
kakaoyu,tozşekeri,unu da ekleyin
karıştırarak ocağın üstünde pişirin
Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın
İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın
3 çorba k
sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın
Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun
Üzerine madalina dilimleri ekleyin
Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin
alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul