Yalnız Mesajı Göster

Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir



Dondurmalı Armut Tatlısı Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir

Malzemeler:

4adet olgun armut,
½ kg kaymaklı dondurma,
3kaşık şeker,
3kaşık bal,
50gr tereyağı,
1kaşık zencefil
Hazırlanışı:
Armutların kabuklarını soyun, boylamasına 2’ye bölün ve çekirdeklerini çıkarın Bunları fırın kabına dizin, üzerlerine şeker ve zencefil serpin Tereyağından minik parçalar koyup balı paylaştırın 160derecede 15dk pişirin ve yanında dondurma ile bekletmeden servis edin

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla