Konu
:
Tatlılar ,Kurabiyeler ,Pastalar
Yalnız Mesajı Göster
Tatlılar ,Kurabiyeler ,Pastalar
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tatlılar ,Kurabiyeler ,Pastalar
Firin Sutlac
Malzemeler
1 kgr
süt
300 gr,Toz şeker
2 corba kasigi supye
ve ya pirinc unu
2,Kahve fincanı pirinç
Yarım çay kaşı ı tuz
yarim cay kasigi vanilya
Hazirlanisi
Pirinci bol suda yikayin ve pişirin ve süzün
Ayrı bir kapta sütü kaynatıp, süzülmüş pirinçi şekeri vanilyayi tuzu ilave edin
Kaynadıktan sonra sübyeyi de ekleyip, ateşten alın
Hazırladı ınız karışımı ısıya dayanıklı keselere boşaltın
Fırın tepsisinin içine biraz su doldurun ve tepsiye kaseleri yerleştirin
300 Dereceli fırında 6 dakika pişirin
Fırın sütlaç piştikten sonra buzdolabında so utun ve servis yapın
Sübye yerine pirinç unu da kullanılabilir
Afiyet OLsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul