Konu
:
Böğürtlenli Çikolata Katları Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Böğürtlenli Çikolata Katları Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Böğürtlenli Çikolata Katları Tarifi Yapılışı
Böğürtlenli Çikolata Katları Tarifi
Böğürtlenli Çikolata Katları Yapılışı
Böğürtlenli Çikolata Katları Mazlemeleri
Böğürtlenli Çikolata Katları
Malzemeler
· 8 parça milföy hamuru
· 1 poşet krem şanti
· 1 çay bardağı süt
· 3 çorba kaşığı labne
· 3 çorba kaşığı pudra şekeri
· 1 kase böğürtlen
* 12 adet bitter madlen çikolata
Böğürtlenli Çikolata Katları Tarifi
Tepsi yağlanır
8 adet milföy hamürü tepsiye dizilir
Çok şişmesini önlemek için hamurlar çatalla delinir
fırına gönderilir
Bu sırada çikolata benmari usülüyle eritilir
Pişmiş çıtır çıtır olmuş milföyler fırından alınarak üzerine çikolata sürülür
Bir süre buzdolabında bekletilir
Bu arada
krem şanti ve labne karıştırılır
Dolaptan çikolatalı milföyler alınarak üzerine şanti ve labne karışımı şanti torbasıyla sıkılır
Milföyler 2'şer 2'şer üst üste konulurak 4 tane elde edilir
Her birinin üzerine böğürtlen ve pudra şekeri dökülerek servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul