Konu
:
Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap Tarifi-Meyve Püreli Fincan Çikokap Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap Tarifi-Meyve Püreli Fincan Çikokap Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap Tarifi-Meyve Püreli Fincan Çikokap Yapılışı
Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap Tarifi - Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap Yapılışı - Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap
Pudingli Meyve Püreli Fincan Çikokap (8 kişilik)
Puding için malzeme:
3 dklik>kahve fincanı un, 3 kahve fincanı şeker, 1 kg
süt, 1 paket vanilya, 1 çorba kaşığı tereyağı
Meyve püresi için: 500 gr
frambuaz, 2 çorba kaşığı pudra şekeri
Yapılışı
Tüm malzemeler orta ateşte muhallebi kıvamına gelen kadar karıştırılır
Ocaktan aldıkta sonra mikserle 10 dk
kadar çırpılır ve içerisine 1 çorba kaşığı tereyağ eklenir
Karışım soğuduktan sonra 1 parmak boşluk kalacak şekilde fincan çikokapların içine dökülür
Meyve püresi için, franbuaz pudra şekerleriyle orta ateşte meyveler yumuşayana kadar pişirilir
Soğumaya bırakılır
İçlerinde puding bulunan fincanlar Çikokap'ların içlerine dökülür
İsteğe bağlı olarak krema, damla çikolata ile süslenir
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul