Konu
:
Vişneli Güllaç Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Güllaç Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Güllaç Tarifi Yapılışı
Vişneli Güllaç Tarifi - Vişneli Güllaç Yapılışı - Vişneli Güllaç Nasıl Yapılır - Vişneli Güllaç Pişirme Süresi
Malzeme:
4 adet güllaç yaprağı
1 litre vişne suyu
250 gram toz şeker
250 gram taze vişne
antep fıstığı
100 gram beyaz çikolata
Vişneleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarın
Birkaç tanesini süslemek için ayırın
Vişne suyu ile şekeri sos tenceresinde ısıtın
Güllaç yapraklarını ılık vişneli şurubun içinde ıslatarak küçük bir tepsiye aktarın
Her güllaç yaprağının arasına vişne taneleri serpip üst üste dizin
Buzdolabında bekletin
Kare şeklinde dilimleyip isteğe göre eritilmiş beyaz çikolata, Antepfıstığı ve krema eşliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul