Konu
:
Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi Yapılışı
Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi - Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Nasıl Yapılır
Malzemeler
Pandispanyası için;
6 yumurta
6 küçük fincan şeker
1 k
fincan su
6 k
fincan un
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilin
2 çorba kaşığı kakao
Kreması İçin;
3,5 su bardağı süt
1 yumurta
2 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
2 paket vanilin
2 çorba kaşığı kakao
- Damla Çikolata
- Bonibon
- Rulo Kat
Hazırlanışı
Pandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz
Yağlanmış kelepçeli kalıba döküp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 25-30 dkk kadar pişiriyoruz
ve soğutuyoruz
Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz
En son 5 dakika kadar daha çırpıyoruz
Soğuyan keki 2′ye kesip arasına kremamızı sürüyoruz
(ben ara kata bol damla çikolata serptim
Diğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzeeelce sürüyoruz
En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul