Yalnız Mesajı Göster

Nefis Kurabiye Tarifleri Resimli - En Güzel Kurabiyeler Nasıl Yapılır Resimli

Eski 08-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Nefis Kurabiye Tarifleri Resimli - En Güzel Kurabiyeler Nasıl Yapılır Resimli

KAHVELİ KURABİYE

[/list]

Kahve ve çikolata tadı bu kurabiyeyi çok lezzetli birşey yapıyorKahve seviyorsanız, bu kurabiyeye bayılırsınız kanımca! Özellikle kahvenin ve sütün yanında harika oluyorlar! Kahve tadını çok yoğun hissetmek istemezseniz miktarını azaltabilirsiniz Kıtır bir kurabiye bu, beyaz çikolatalı kurabiyeden biraz daha fazla pişirdim ben Çok hem de Böyle suratsız kaldılar onlar da Aslında bu ayıcıklara glazürle kaş göz filan yapacaktım ama sonra Hakan geldi ve kurabiyeleri yemeye başladı Ben de ona eşlik edince yapma değil de yeme moduna geçtiğimi farkettim Ne yapalım

Not 1:

Biraz daha tatlı olmasını isterseniz de pudra şekerini artırınİsterseniz, bu tarifi kahveli değil sadece çikolatalı yapabilirsiniz, o zaman kahve ölçüsü kadar kakao kullanın Hamurun kıvamı değişmez

Not 2:

Çok olur diye düşünürseniz hamurları yarımşar ölçüyle hazırlayabilirsinizİsterseniz, yukarıda tarifini verdiğim beyaz çikolatalı hamuru ve bu hamuru hazırlayıp, ikisini ayrı renk olarak kullanarak, iki renkli kurabiyeler yapabilirsiniz Beyaz ve bitter çikolata, kahve, hindistan cevizi birbirleriyle iyi uyum sağlar hem de farklı bir kurabiyeniz olur

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla