Konu
:
Zeytinyağlı Enginar Dolma Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Enginar Dolma Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Enginar Dolma Tarifi Yapılışı
Zeytinyağlı Enginar Dolma Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Dolma Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Enginar Dolma Malzemeleri
MALZEMELER
6 adet enginar
200 gr
pirinç
2 adet limon
1 bardak zeytinyağı
1 kaşık un
4 adet soğan
Tuz, dereotu
Enginarların saplarını kesin, dış kabuklarını soyun, içini dolmalık olacak şekilde kazıyın
Bol limonla ovup, limonlu, unlu ve tuzlu suya atıp bekletin
Pirinç, zeytinyağı, un, soğan, tuz ve dereotundan dolma içi hazırlayın ve bu karışımdan enginarların içlerine doldurun
Yayvan bir tencereye dizip üzerini aşacak şekilde su ve limon suyu ekleyip enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul