Yalnız Mesajı Göster

Antep Mutfağı Yemekleri Ve Tarifleri Resimli

Eski 08-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Antep Mutfağı Yemekleri Ve Tarifleri Resimli






Kıyma Kebabı


MALZEME;
400 gr kebaplık et
100 - 150 gr kuyruk yağı
Arzuya göre kırmızı biber
Karabiber ve tuz
TARİFİ:
avuç yardımı ile şişe geçirilirEt kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya makinasında çekilir, İçerisine tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur Bu karışım eşit olarak 6 - 7 parçaya ayrılır Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir Sıcak sıcak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla