Konu
:
Püreli Kebap - Püreli Kebap Nasıl Yapılır - Püreli Kebap Tarifi Nedir
Yalnız Mesajı Göster
Püreli Kebap - Püreli Kebap Nasıl Yapılır - Püreli Kebap Tarifi Nedir
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Püreli Kebap - Püreli Kebap Nasıl Yapılır - Püreli Kebap Tarifi Nedir
Püreli Kebap Tarifi
kuzu eti
1 soğan
2 diş sarımsak
2 defne yaprağı
2 domates
4 biber
tane karabiber
sıvıyağ
tuz
su
Püresi için:
4 patates
2 su b
süt
1 çorba k
tereyağı
tuz
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alın
Sıvıyağın üzerine 300 gr
kuzu etini ilave edin
Üzerine 2 adet defne yaprağı ve tane karabiber ilave edin
Eti
pişirmeye devam edin
1 adet soğanı yemeklik kesin
Tencereye etlerin üzeirne saoğanı ve sarımsaları ilave edin
2 adet domatesi ve 4 adet biberi küp olarak kesin
Etlerin üzerine domatesi ve biberleri ilave edin ve pişirimye devam edin
Püresi için 4 adet domatesi haşlayın
Haşlanan patatesleri rendeleyin
Başka bir tencereye rendelnmiş patatesleri ilave edin
Üzerine 2
5 su bardağı süt ilave edi ve karıştırın
Üzerine 1 çorba kaşığı tereyağı ve tuz ilave edin ve sürekli karıştırarak püreyi pişirin
Servis tabağına püreyi ilave edin
Pürenin ortasına kuzu etleini ialve edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul