Konu
:
Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et Tarifi
Terbiyeli Izgara Et
Terbiyeli Izgara Et
Elektrikli ızgara ya da odun ateşinde mangal pişirdiğiniz etlerin yumuşacık olmasını istiyorsanız terbiye sosunda bekletmeniz gerekir
Tarifimize göz atın lezzetli ızgara yapmanın püf noktalarını öğrenin
Malzemeler
* 500 gram dana eti
* 1 adet orta boy kuru soğan
* Yarım su bardağı süt
* Yarım su bardağı zeytinyağı
* Damak tadınıza göre tuz ve kekik
Hazırlanışı
1
Soğanın kabuklarını soyup rendeleyin
2
Derin bir kapta soğan rendesisüt ve zeytinyağını karıştırın
3
Izgara yapacağınız etleri sütlü karışımın içine yatırın
4
En az 1 saat terbiyelenmesi için bekletin
5
Mangal ya da elektrikli ızgarada iki tarafını da pişirin
Afiyet olsun
Püf Noktaları
* Etin sertleşmemesi için pişmeden iki dakika önce tuz ve baharatını ekleyin
* Etlerin ızgaraya yapışmasını önlemek için kuru soğanı ikiye bölüp ızgarayı ovun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul