Yalnız Mesajı Göster

Sarmısak Kebabı Nasıl Yapılır Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısak Kebabı Nasıl Yapılır Tarifi



tavuklu kebap - kebap çeşitleri - sarmısaklı yemekler -Sarmısak Kebabı Nasıl Yapılır






Yemek türü: Ana yemek
Hazırlama süresi: 30 dakika
Miktar: 4 kişilik

İçindekiler:
1 paket Piliç Göğüs Kuşbaşı
4 çorba kaşığı tereyağı
1 demet taze sarmısak (ince kıyılmış)
1 adet yeşil sivribiber (iri doğranmış)
3 adet domates (rendelenmiş)
Tuz (arzu edilen miktarda)

Hazırlanışı:

Isıtılmış yağa, sarmısak ve yeşil sivribiberleri katın, karıştırarak 3-4 dak soteleyin Karıştırmaya devam ederek etleri ilave edin, 4-5 dak daha soteleyin

Domates ve tuzu ilave edip harmanlayın, kısık ateşte kapağı kapalı olarak, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak pişirin

Sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla