Konu
:
Buğu Kebabı Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Buğu Kebabı Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Buğu Kebabı Tarifi Yapılışı
Buğu Kebabı Tarifi - Buğu Kebabı Nasıl Yapılır - Buğu Kebabı Malzemeleri
Buğu Kebabı
Malzemeler
1 Kg
Kemiksiz Kuzu Kuşbaşı
40 Adet Arpacık Soğanı
1 Baş Sarımsak
3 Adet Domates
1 Tatlı Kaşığı Kekik
¼ Paket Margarin
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Arpacık soğanları soyulduktan sonra kuşbaşı kesilmiş kuzu etiyle birlikte bir tencereye koyalım
Margarini de ilave edip ocağa koyun
Rendelediğiniz domatesi ve ayıkladığınız sarımsak,tuz,karabiber ve kekiği tencereye ilave edip bir defa karıştırdıktan sonra kısık ateşte hiç ağzını açmadan 2 saat kadar pişirin
Not:Tencerenin ağzı eğer sıkıca kapanmıyorsa hava almaması için tencerenin üstüne yağlı bir kağıt konduktan sonra kapağı kapatılmalıd
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul