Konu
:
Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı
Pratik Tas Kebabı Tarifi - Pratik Tas Kebabı Yapılışı - Pratik Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Pratik Tas Kebabı Malzemeleri
Yağlı koyun etini doğrayınız
350 gram et için, 2 soğan hesabıyla soğan çentiniz
Tuz, Baharat serpip ovunuz, sonra çorba tasına dökünüz
Çukurca bir sahana tası başaşağı kapayınız, orta ateşe oturtunuz
Et pişerken salıverdiği suyu çekince sahanın kenarından bir kepçe sıcak su koyunuz
Bu suyu da çekerse yarım kepçe daha koyup, 2 saat sonra ateşten indiriniz ve servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul