Konu
:
B.Kabagi Corbasi
Yalnız Mesajı Göster
B.Kabagi Corbasi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
B.Kabagi Corbasi
Malzemesi
1 su bardağı haşlanmış pirinc
1300 gr
balkabağı
4 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı krema
2-3 diş karanfil
1/2 demet dereotu
Yeterince tuz ve karabiber
Hazirlanisi
Pirinci bir tencerede diriliğini kaybetmeyecek şekilde hafif haşlayın
Ballkabağını soyup ufak dilimleyin ve derin bir tencereye alın
Üzerine sütü ve suyu ilave edin
Tuz, biber, soyulmuş soğan, karanfil ve pirinci ilave edip kaynatın
Ateşten aldıktan sonra mikserden veya tel süzgeçten geçirin
Sıcak olarak tabaklara paylaştırın
Her tabağa 1 kaşık kremâ ve bir tutam ince kıyılmış dereotu ilave edip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul