Konu
:
Tantuni (Mersin)
Yalnız Mesajı Göster
Tantuni (Mersin)
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tantuni (Mersin)
MALZEMESİ
1 kg
kuzu kuşbaşı
1 yemek kaşığı margarin
1 adet kuru soğan
2 adet yeşil soğan
2 adet domates
1 adet yeşil soğan
1 yemek kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı tuz
TARİF
Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın
Yıkayıp, süzdükten sonra saca koyun, margarin ekleyin
Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin
Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin
1 yemek kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatın
Etleri kenara alın
Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun
Etleri tekrar saca koyup karıştırın
Pide ekmeklerinin içine koyup servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul