Yalnız Mesajı Göster

Güveçte Şeker Fasulye

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Şeker Fasulye



Ertesi gün suyu süzüp, tekrar su koyun ve 20 dakika haşlayarak, süzün Bir tencerede tereyağını eritin, küp küp doğradığınız soğanları ve domatesleri katın Kuşbaşı doğradığınız tavuk etlerini de ekleyerek soteleyin Süzdüğünüz fasulyeleri ekleyerek biberleri bütün olarak katın Üzerlerini kapatacak kadar sıcak su koyun 15 dakika kaynatıp, güvece alın Tuzunu ve karabiberini ekleyin 200 derece ısıttığınız fırında 50 dakika pişirin Sıcak sıcak servis yapın
Malzemeler :
2 adet tavuk göğüs eti, 2 su bardağı kuru şeker fasulye, 2 adet kuru soğan, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 3 adet domates, 2 adet yeşil biber, 2 adet kurutulmuş kırmızı sivri biber, 1 çay kaşığı tuz, karabiber

Alıntı Yaparak Cevapla