Konu
:
Patates Ve Sarımsaklı Piliç Fırın
Yalnız Mesajı Göster
Patates Ve Sarımsaklı Piliç Fırın
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patates Ve Sarımsaklı Piliç Fırın
Patates ve Sarımsaklı Piliç Fırın
Malzemeler
Mutfak
Zorluk
1
Süre
50 dk
Kaç Kişilik
4
Yöntem
1 Adet bütün piliç
500 gr tatlı kabak
500 gr patates
10 Diş sarımsak
4 Çorba kaşığı tereyağı
Yarım demet taze kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Hazırlanışı
[*]Kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın
[*]Bütün pilici bir bıçak veya tavuk makası yardımı ile 16 eşit parçaya ayırın
[*]Geniş bir fırın tepsisine parçalanan piliçleri, haşlanmış tatlı kabak ve patates, soyulmamış sarımsak , kekik, tuz ve karabiberi ilave edin
[*]Tereyağını eriterek üzerlerine gezdirin
[*]Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında bütün malzemeler altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin
[*]Sıcak olarak servis yapın
[/list]
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul