Konu
:
Bamya (Niğde) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bamya (Niğde) Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bamya (Niğde) Tarifi
Bamya (Niğde)
Niğde Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Biraz küçük doğranmış kuşbaşı eti tencerede biraz yağla hafif kavur: üzerine
soğan
doğra biraz çevir
Domates
biber
de doğranmış olarak gat
Biraz da onnan çevir
Sonra karerince su dök
Bi
saat kırk beş dakka kaynato Sonra bir
yemek
gaşığı şeker
iki
limon
un suyu
tuz at
Kaynayan suyun içine bamyeleri de bırak
ineceğine yakın
limon
veya alacalı olmamış
üzüm
ün suyunu ekşilik vermesi için kat
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul