Konu
:
Etli Madımak Yemeği Yapilisi
Yalnız Mesajı Göster
Etli Madımak Yemeği Yapilisi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Madımak Yemeği Yapilisi
kuzu kuşbaşı
150 gr
pastırma
2 demet madımak
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı salça
1 kahve fincanı iri bulgur
Pul biber
Karabiber
Tuz
Yemeğin Tarifi
Madımağı ayıklayın, yıkayıp suda bekletin
Tencereye zar şeklinde doğranmış soğanı ve kuşbaşı eti koyun
Et suyunu bırakıp çekince salça, karabiber ve tuz koyup 4-5 dakika soteleyin
2 bardak sıcak su ilave edip 30 dakika pişirin
1 kahve fincanı bulgur koyup 15 dakika daha pişirin
Ocağı kapatıp yemeğe küçük küçük doğradığınız pastırmayı ekleyin
Pul biberi sıvıyağda kızdırın, madımağın üstüne döküp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul