Konu
:
Soslu Hindi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Hindi Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Hindi Tarifi
İçindekiler
4 porsiyon
hindi
(derileri çıkarılmış)
40 g (1
çorba
kaşığı) tereyağı
1
havuç
1
soğan
300 ml
tavuk
suyu
1 çorba kaşığı (2,5 ml) maydanoz ve dereotu karışımı
tuz ve kara
biber
Havuçları ve
soğan
ları dilimleyin
Tencerenin kapağı açık olarak tereyağını eritin
Hindileri çevirerek kızartın ve tencereden çıkarın
Havuç ve
soğan
ları da kızartın
Üzerlerine
hindi
parçalarını yerleştirin
Tavuk
suyunu üzerlerine dökün
Maydanoz ve dereotunu, tuz ve kara
biber
i
koyun
Kapağını kapatın ve basıncını ayarlayın
Hindilerin büyüklüğüne göre hesaplayarak 12-15
dakika
pişirin
Buharı hızlı bir şekilde serbest bırakın
Yemeğin suyunu kullanarak bir sos yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul