Konu
:
Pesto Soslu Lezita Kanat Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pesto Soslu Lezita Kanat Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pesto Soslu Lezita Kanat Tarifi
Pesto Soslu Lezita Kanat Tarifi
Gerekli Malzemeler
1 paket Lezita Uçsuz Kanat
1 demet taze fesleğen
4-5 dal maydanoz
3 diş
sarımsak
1 çorba kaşığı çam fıstığı
2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan
peynir
i
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Yapılışı
Kanatları yağlanmış yanmaz bir tavada her iki yüzü de kızarıncaya kadar pişirin
Pişirme esnasında tuz serpin
Pesto sosu hazırlamak için mutfak robotunuzun doğrayıcı kabına fesleğen, maydanoz,
peynir
,
fıstık
,
sarımsak
, tuz ve zeytinyağını koyup sos kıvamını alana kadar hızlı devirde çekin
Hazırladığınız pesto sosundan servis ta
bakla
rına 1-2 kaşık kadar yayıp üzerine pişirdiğiniz Lezita kanatları yerleştirin
Arzuya göre üzerlerine biraz pul
biber
serpip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul