Yalnız Mesajı Göster

İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Yapılışı



Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Sarma - Pilavlı Biftek - İç Pilavlı Biftek - Biftek Sarma Tarifi - Biftek Nasıl Yapılır - Biftek Yemekleri - Et Yemekleri - Fırında Biftek




Kullanılan Malzemeler:

1 kg biftek
1/2 su bardağı pirinç
3 soğan
1 çorba kaşığı fıstık
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 küp şeker
zeytinyağı
yenibahar
tuz


Kaç Kişilik:4

Tarifi:

Etler bir gece önceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur

İçine fıstık ve kuş üzümü atılır Yıkanmış pirinç eklenir ve karıştırılır Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir

Hazırlanan bu iç etlerin içine koyulur ve sarılır Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini üstü folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla