Konu
:
İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Yapılışı
Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Sarma - Pilavlı Biftek - İç Pilavlı Biftek - Biftek Sarma Tarifi - Biftek Nasıl Yapılır - Biftek Yemekleri - Et Yemekleri - Fırında Biftek
Kullanılan Malzemeler:
1 kg biftek
1/2 su bardağı pirinç
3 soğan
1 çorba kaşığı fıstık
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 küp şeker
zeytinyağı
yenibahar
tuz
Kaç Kişilik:4
Tarifi:
Etler bir gece önceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir
Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur
İçine fıstık ve kuş üzümü atılır
Yıkanmış pirinç eklenir ve karıştırılır
Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir
Hazırlanan bu iç etlerin içine koyulur ve sarılır
Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini üstü folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul