Konu
:
Havuçlu Bezelyeli Bütün Tavuk Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Bezelyeli Bütün Tavuk Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Bezelyeli Bütün Tavuk Tarifi Yapılışı
bütün tavuk nasıl pişirilir - garnitürlü tavuk tarifi - fırında havuçlu bezelyeli tavuk
Malzemeler:
Bir bütün tavuk
4 adet havuç
1 kutu konverse bezelye (yarım kiloluk)
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet patates
1 kaşık salça
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Yapılış Tarifi:
Tavukları kemikleriyle beraber iri iri doğrayın
Bir tencereye koyup yağda kavurun
Soğanı soyup doğrayın ve havucu, biberi, domatesi beraber kavrulan tavuğa katın
Patatesi de portakal dilimi doğrayıp katın
Tuzunu da ekip 15 dakika kaynatın
Salçasını da kattıktan sonra bezelyesini de koyup 25 dakika daha pişirin
Fırına verin ve 15 dakika da fırında pissin
Sıcak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul