Konu
:
Biryan - Biryan Yapilisi Ve Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Biryan - Biryan Yapilisi Ve Tarifi
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biryan - Biryan Yapilisi Ve Tarifi
pirinç
· 12 adet tavuk baget
· 3 biber
· 2 domates
· tuz,karabiber
· sıvıyağ
· tavuk suyu
Hazırlanışı :
Pilav tavasına sıvıyağ ve pirinç alınarak kavrulur
Üzerine doğranmış biber eklenerek kavrulmaya devam edilir
Daha sonra domates de eklendikten bir süre sonra tepsiye alınır
Üzerine haşlanmış tavuk bagetleri ve alabildiği kasar tavuk suyu verilerek pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul