Yalnız Mesajı Göster

Milföyde Pirzola Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföyde Pirzola Tarifi Yapılışı



pirzola terbiyesi - milföy pirzola




Malzemeler

- 5 yaprak milföy

- 5 adet pirzola

SOSU İÇİN

- 1 çorba kaşığı domates salçası

- 1 çorba kaşığı biber salçası

- 3 çorba kaşığı su

- karabiber

ÜZERİ İÇİN

- 4 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi

- 1 adet yumurta sarısı

Hazırlanışı

Soso için gereken malzemeleri bir kabda karıştırıp pirzolalara sürünPirzolaları milföy hamuruna sarın,üzerine yumurta sarısı ve kaşar rendesi sürün,fırına verin


diğer tarif


6 adet pirzola

3 milföy hamuru

2 çorba kaşığı kaşar peyniri

1 yumurta sarısı

1 kahve fincanı sıvıyağ

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı karabiber

1 çorba kaşığı salça

Tuz


Öncelikle pirzolaları teflon tavada kendi yağıyla çevirerek kızartın 1 çorba kaşığı salçayı sulandırın Tuz, kekik ve karabiberi salçaya ilave edin Kızarttığınız pirzolaları bu karışıma bulayın Milföy hamurlarını üçgen biçimde kesin Pirzolaları hamurların ortasına koyup, yanlarını içe doğru katlayın Daha güzel görünmesi için pirzolanın kemiğine alimünyum folyo sarın İki parmağınızla bastırarak sıkışmasını sağlayın Milföy-lerin üzerine yumurta sarısı sürüp, tepsiye dizin Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla