Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Kızarmış Tavuk Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Kızarmış Tavuk Tarifi Yapılışı



Kremalı Kızarmış Tavuk Tarifi - Kremalı Kızarmış Tavuk Malzemeleri - Kremalı Kızarmış Tavuk Yapılışı



Kremalı kızarmış tavuk malzemeleri

* 15 – 2 kilogram tavuk
* 90 gram margarin
* Tuz
* Karabiber
* 250 gram dilimlenmiş mantar
* 2 çorba kaşığı un
* 500 gram çiğ krema

Kremalı kızarmış tavuk tarifi

Margarinin yarısını tencereye koyup kızdırın Ayıklanmış, yıkanmış tavuğu çevire çevire bu margarinde iyice kızartın Tuz serpin Tencerenin kapağını kapatarak çok kısık ateşte tam 1 saat tavuğu pişirin Mantarları ilave edin Kalan margarinle unu tavada 10 dakika kısık ateşte kavurun Sonra çiğ kremayı ilave edin Tuz, karabiber ekin Tavuğu parçalara bölün Sos ve mantarla hemen servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla