Yalnız Mesajı Göster

Kırmızı Lahanalı Hindi Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kırmızı Lahanalı Hindi Tarifi Yapılışı



Kırmızı Lahanalı Hindi Tarifi - Kırmızı Lahanalı Hindi Yapılışı - Kırmızı Lahanalı Hindi Nasıl Yapılır - Kırmızı Lahanalı Hindi Malzemeleri





İçindekiler:
1 paket Banvit Hindi Bonfile
50 gr tereyağı
1 adet soğan (iri doğranmış)
500 gr kırmızı lahana (ince şerit kesilmiş)
12 adet kestane (haşlanmış)
Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş)

Tereyağını kalın dipli ve yayvan bir tavada ısıtıp, etleri yerleştirin Hızlı ateşte, her iki yüzlerini, altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 3`er dak pişirin Bir tabağa alıp, sıcak tutun
Aynı tavaya soğanları koyun Orta ateşte ve karıştırarak, soğanlar hafif kahverengi oluncaya kadar, yaklaşık 3-4 dak soteleyin
Karıştırmaya devam ederek kırmızı lahanaları ilave edip, tuz ve karabiber serpin Orta ateşte ve ara ara karıştırarak, lahanalar hafif yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 6-7 dak pişirin
Kestaneleri ilave edin ve hafifçe karıştırın Lahanaların üzerine etleri yerleştirin Hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın Ateşi kısıp, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 7-8 dak pişirin
Arzu ederseniz üzerine kekik serperek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla