Yalnız Mesajı Göster

Şaraplı Tavuk Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şaraplı Tavuk Tarifi Yapılışı



Şaraplı Tavuk Tarifi - Şaraplı Tavuk Nasıl Yapılır - Şaraplı Tavuk Malzemeleri





Şaraplı Tavuk


Malzeme:

• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 adet soğan, küp şeklinde doğranmış
• 700 gr tavuk göğsü, derişiz, kemiksiz, dövülüp inceltilmiş
• 1 bardak şarap
• 3A az yağlı tavuk suyu
• 1 çorba kaşığı mısır nişastası
• Tuz ve taze çekilmiş karabiber

Hazırlama:

Tencerede soğanı yağ ile 5 dakika kavurun Tavukları ekleyip her tarafını 5′er dakika kızartın Şarabı ekleyip 4 dakika daha pişirin Ayn bir kapta mısır nişastasını tavuk suyunda eritip tavukların bulunduğu tencereye ekleyin Sos koyulaşana kadar pişirin İsteğinize göre tuz karabiber ek
leyin

Alıntı Yaparak Cevapla