Konu
:
Şaraplı Tavuk Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Şaraplı Tavuk Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şaraplı Tavuk Tarifi Yapılışı
Şaraplı Tavuk Tarifi - Şaraplı Tavuk Nasıl Yapılır - Şaraplı Tavuk Malzemeleri
Şaraplı Tavuk
Malzeme:
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 adet soğan, küp şeklinde doğranmış
• 700 gr tavuk göğsü, derişiz, kemiksiz, dövülüp inceltilmiş
• 1 bardak şarap
• 3A az yağlı tavuk suyu
• 1 çorba kaşığı mısır nişastası
• Tuz ve taze çekilmiş karabiber
Hazırlama:
Tencerede soğanı yağ ile 5 dakika kavurun
Tavukları ekleyip her tarafını 5′er dakika kızartın
Şarabı ekleyip 4 dakika daha pişirin
Ayn bir kapta mısır nişastasını tavuk suyunda eritip tavukların bulunduğu tencereye ekleyin
Sos koyulaşana kadar pişirin
İsteğinize göre tuz karabiber ek
leyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul