Konu
:
Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı
Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı-Gerdan Haşlama Malzemeleri
KAÇ KİŞİLİK:
6
HAZIRLAMA SÜRESİ:
10 dk
PİŞME SÜRESİ:
40 dk
Malzemeler:
6 parça koyun gerdanı
6 patates
2 havuç
8 su bardağı sıcak su
2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı
1 soğan
10 gr tereyağı
1 defne yaprağı
1 limonun suyu
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
*Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin
Havuçları temizleyip dilimleyin
Soğanı temizleyip kıyın
*Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın
2-3 dakika karıştırarak kavurun
Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın
25 dakika kadar pişirin
Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin
Limon suyu ve tereyağını ilave edin
Karıştırıp ocaktan alın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul