Konu
:
Ananaslı Ve Armutlu Biftek Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Ananaslı Ve Armutlu Biftek Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ananaslı Ve Armutlu Biftek Tarifi Yapılışı
Ananaslı ve Armutlu Biftek Tarifi - Ananaslı ve Armutlu Biftek Nasıl Yapılır - Ananaslı ve Armutlu Biftek Malzemeleri
Ananaslı ve Armutlu Biftek
Malzemeler
* 1/2 kg Biftek (kontrfile)
* 350 gr taze Ananas
* 1 adet Armut
* 1 çorba kaşığı Zeytinyağı
* 2 adet Limon Suyu
* 1 tutam Tuz
* 1 tatlı kaşığı Pul Biber
* Tuz
* Romlu Marinat İçin :
* 2 çorba kaşığı koyu renk Rom
* 1/2 çorba kaşığı Zeytinyağı
* 2 diş dövülmüş Sarımsak
* 1 tatlı kaşığı Yenibahar
* 1 tatlı kaşığı Pul Biber
*
* 4 Kisilik
* Mutfak: Belirsiz
Hazırlanışı
Marinatı hazırlamak için 2 çorba kaşığı romu, yarım çorba kaşığı zeytinyağını, 2 diş dövülmüş sarmısağı, 1 tatlı kaşığı yenibaharı, 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biberi, 1 tutam tuzu ve karabiberi karıştırın
Bu karışımı bir fırça yardımıyla bifteklerin üzerine sürün
Biftekleri kapaklı bir kabın içinde koyduktan sonra buzdolabında 12 saat bekletin
Bekleme süresi bittikten sonra, buzdolabından çıkardığınız biftekleri oda sıcaklığında yarım saat bekletin
Bu arada ananas ve armut dilimlerini tabağa dilediğiniz bir şekilde dizin
Biftekleri teflon tavada iyice kızartın
Biftekleri servis tabağına yerleştirin
Sıcak servis yapın
Not: Bu yemekte tadın ve bütünlüğün bozulmaması için başka bir garnitürle birlikte servis yapmayın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul