Konu
:
Etli Enginar Kalbi Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Etli Enginar Kalbi Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Enginar Kalbi Tarifi Yapılışı
Etli Enginar Kalbi Tarifi - Etli Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Etli Enginar Kalbi Malzemeleri
Etli Enginar Kalbi
Malzemeler
5 adet enginar kalbi
5 adet mantar
Yarım domates
Yarım çarliston biber
Yarım soğan
100 gr ıspanak
1 tatlı kaşığı krema
1 çorba kaşığı Teremyağ
Yarım tatlı kaşığı Bizim Mutfak Un
Yarım çay kaşığı süt
200 gr yağsız kuzu kuşbaşı
Üzeri için
kaşar peyniri
Hazırlanışı
Soğan, biber ve mantarları doğrayın
Enginar kalplerini ortadan ikiye kesin
Tavaya tereyağını alın
Tavada soğanı, biberi, enginar kalplerini ve mantarları soteleyin
Kremayı tavaya ekleyin ve karıştırın
Diğer tarafta ıspanağı yıkayın ve doğrayın
Doğranmış ıspanakları Teremyağ’da soteleyin
Un ve süt ilave ettikten sonra püre kıvamına gelinceye kadar pişirin
Diğer tarafta etleri küp doğranmış domateslerle birlikte bir tavaya alın ve domatesin suyunda karıştırarak pişirin
Pişen etleri enginar kalpli karışıma ilave edin
Toprak bir fırın kabının içine ıspanak püresini alın
Üzerine etli enginar kalplerini alın
En üste rendelenmiş kaşar peynirini yayın
Sıcak fırında peynir eriyene kadar bekletin
Soğutmadan servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul