Konu
:
Tavuklu Elbasan Tava Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Elbasan Tava Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Elbasan Tava Tarifi Yapılışı
Tavuklu Elbasan Tava Tarifi - Tavuklu Elbasan Tava Nasıl Yapılır - Tavuklu Elbasan Tava Malzemeleri
Tavuklu Elbasan Tava
1 kg kemiksiz parça tavuk eti
1 kg yoğurt
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pul biber
Tavuk iri parçalar halinde haşlanır
Suyundan süzülerek bir fırın kabına aktarılır
Yoğurt, yumurta ve tuz iyice çırpılır
Tavuğun üzerine dökülür
190 derece sıcak fırında kızarana dek pişirilir
Fırından çıkınca üzerine yağda kızdırılmış pul biber gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul