Konu
:
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı
08-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi - Sebzeli Tavuk Haşlama Yapılışı - Sebzeli Tavuk Haşlama Nasıl Yapılır - Sebzeli Tavuk Haşlama Malzemeleri
2 kişilik
250 gram tavuk eti
50 gr mantar
2 adet sivribiber
2 diş sarımsak
7-8 adet kiraz domates
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım su bardağı su
Yarım demet dereotu
Tavuk ve mantarları küp doğrayın, înce doğranmış sivribiberle beraber, doğranmış tavuk ve mantarları bir tencereye aktarın
înce kıyılmış sarımsakları ve kiraz domatesleri ekleyin
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın
Üzerine 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve yarım su bardağı su katın
Tenceredeki sebzeler ve özellikle tavuklar pişene dek 10-15 dakika pişirin
Dereotuyla süsleyip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul