Yalnız Mesajı Göster

İtalyan Mutfağı

Eski 08-13-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Mutfağı



IZGARA SIĞIR RULOSU ( 4 kişilik )

Malzemeler :

1 kg sığır filetosu (1 sm kalınlığında dilimlenmiş)

1 adet ince doğranmış soğan

2 diş dövülmüş sarımsak

1 tatlı kaşığı fesleğen

6 dilim jambon (her biri ortadan ikiye kesilmiş)

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı :

Izgaranızı kızdırın


Etleri bir tahta üzerinde 5x5 sm boyutlarında doğrayın


Küçük bir kasede soğan, sarımsak, fesleğen, tuz ve biberi karıştırın


Karışımdan her et parçasının ortasına biraz koyup, eti yuvarlayarak sarın Rulo etleri jambon parçaları ile sarıp bir kürdanla tutturun


Etlerin her iki yanlarını ızgarada 7-8 dakika iyice yumuşayana kadar pişirin Rulo etleri ızgaradan alıp, ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirerek servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla