Konu
:
İtalyan Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
İtalyan Mutfağı
08-13-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
İtalyan Mutfağı
IZGARA SIĞIR RULOSU ( 4 kişilik )
Malzemeler :
1 kg
sığır filetosu (1 sm
kalınlığında dilimlenmiş)
1 adet ince doğranmış soğan
2 diş dövülmüş sarımsak
1 tatlı kaşığı fesleğen
6 dilim jambon (her biri ortadan ikiye kesilmiş)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı :
Izgaranızı kızdırın
Etleri bir tahta üzerinde 5x5 sm
boyutlarında doğrayın
Küçük bir kasede soğan, sarımsak, fesleğen, tuz ve biberi karıştırın
Karışımdan her et parçasının ortasına biraz koyup, eti yuvarlayarak sarın
Rulo etleri jambon parçaları ile sarıp bir kürdanla tutturun
Etlerin her iki yanlarını ızgarada 7-8 dakika iyice yumuşayana kadar pişirin
Rulo etleri ızgaradan alıp, ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirerek servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul