Konu
:
İtalyan Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
İtalyan Mutfağı
08-13-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
İtalyan Mutfağı
YENGEÇ ÇORBASI / Zuppa di Granchi
( 4 kişilik ) Malzemeler :
225 gr
ayıklanmış yengeç eti
1 adet orta boy domates (soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1 adet havuç
2 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1,5 çorba kaşığı beyaz şarap
2 diş sarmısak
3 karanfil
1 su bardağı süt
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı :
Yengeç etini 2 saat sütün içinde bekletin
Şarap ve yağın dışında bütün malzemeyi tuzlu suda haşlayın, sonra tel bir süzgeçten geçirerek püre yapın
Şarabı ve yağı püreye karıştırın
Yengeç etini pürenin içine atarak 30 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul